Кристина Еплгејт

Таг
2Вести

КРИСТИНА ЕПЛГЕЈТ ДОБИ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ ДОДЕКА СЕ БОРИ СО МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

АКТЕРКАТА КРИСТИНА ЕПЛГЕЈТ ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА