Кристина Кох

Таг
2Вести

АСТРОНАУТКА НА НАСА СЕ ВРАТИ НА ЗЕМЈАТА ПО РЕКОРДНО ДОЛГ ПРЕСТОЈ ВО ВСЕЛЕНАТА

НАСА ПРВПАТ ЌЕ ИСПРАТИ ЖЕНСКИ ТИМ НА ПРОШЕТКА ВО ВСЕЛЕНАТА