НАСЛИКАВ ЗЕЛЕНИЛО ЗАШТО ГРАДОТ Е ПРЕНАТРУПАН СО БЕТОН, ВЕЛИ КРИСТИНА ЛАЗОСКА ЗА СВОЈОТ МУРАЛ ВО СКОПСКИ ЦЕНТАР