Кристофер Нолан

Таг
11Вести

КРИСТОФЕР НОЛАН И СОПРУГАТА ЕМА ТОМАС ЌЕ ДОБИЈАТ ВИТЕШКИ ТИТУЛИ ПО ОСКАРИТЕ ЗА „ОПЕНХАЈМЕР“

СЛЕДНИОТ ФИЛМ НА НОЛАН ЌЕ БИДЕ ЗА КРЕАТОРОТ НА АТОМСКАТА БОМБА

„ТЕНЕТ“ ЗАРАБОТИ 150 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКО НИВО, НО НЕМА СО КОГО ДА СЕ СПОРЕДИ

„ТЕНЕТ“ НА НОЛАН Е ПРВ ФИЛМ КОЈ ИМАШЕ ПРЕМИЕРА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОВИД-19

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ОДЛОЖЕНА ПО ТРЕТПАТ, ОВОЈПАТ БЕЗ НОВ ДАТУМ

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ЗАКАЖАНА ЗА 31 ЈУЛИ

ТРЕЈЛЕРОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА НОЛАН „ТЕНЕТ“ ОБЈАВЕН БЕЗ ДАТУМОТ НА ПРЕМИЕРАТА

КРИСТОФЕР НОЛАН ПАК СЕ ПОИГРУВА СО ВРЕМЕТО ВО СВОЈОТ НОВ ФИЛМ „ТЕНЕТ“ (ТРЕЈЛЕР)

КРИСТОФЕР НОЛАН ГИ ОБЈАВИ НАСЛОВОТ И ЅВЕЗДИТЕ НА СВОЈОТ НОВ ФИЛМ

НОЛАН ГО ЗЕМА СИНОТ НА ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН ЗА НОВИОТ ФИЛМ