Кроација рекордс

Таг
7Вести

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ПО 35 ГОДИНИ ГО РЕИЗДАДЕ „КАО КАКАО“ НА „ЛЕБ И СОЛ“

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ГО РЕИЗДАДЕ КУЛТНИОТ АЛБУМ НА „ИДОЛИ“, „ОДБРАНА И ПОСЛЕДНИ ДЕНОВИ“

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ГО ОБЈАВИ ДЕБИ АЛБУМОТ НА БИТОЛСКАТА ГРУПА „КОД 369“

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ОБЈАВИ АЛБУМ СО НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ПО 40 ГОДИНИ ПОВТОРНО ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ СО ПЕСНИ ОД БЛАЖЕ КОНЕСКИ

РЕИЗДАДЕНИТЕ ПЛОЧИ ОД НОВИОТ БРАН СЕ ТОЛКУ БАРАНИ ШТО ГО ПЕЧАТИМЕ И ЧЕТВРТИОТ ТИРАЖ, ВЕЛИ НИКОЛА КНЕЖЕВИЌ ОД „КРОАЦИЈА РЕКОРДС“

КИНОТЕКАТА ЌЕ ПРИКАЖУВА КОНЦЕРТИ ОД „КРОАЦИЈА РЕКОРДС“