ЧАВКОВ, ПРАТЕНИЦИ И БЕТМЕН МЕЃУ 36-ТЕ ПРИВЕДЕНИ ЗА ТЕРОРИЗАМ, СУДОТ РЕШАВА ЗА ПРИТВОР