куклена претстава

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРА НА КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „ВО ДЕТСКА СОБА“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ПРЕМИЕРА НА КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „ТОБИ“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ