Култур шок

Таг
2Вести

ЏИПСИ ПАНК БЕНДОТ „КУЛТУР ШОК“ СО НОВ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПАУЗА

АМЕРИКАНСКИОТ ЏИПСИ ПАНК БЕНД „КУЛТУР ШОК“ НА 15 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ