културно лето

Таг
2Вести

ФРАНЦУСКИОТ СОПРАН СО МАКЕДОНСКО ПОТЕКЛО ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ВО РОДНИОТ ШТИП НА „ШТИПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО“

КУЛТУРНО ЛЕТО ВО КИСЕЛА ВОДА ЗАПОЧНУВА НА 26 ЈУНИ, ЌЕ ИМА КОНЦЕРТИ И СЕМЕЈНИ ЗАБАВИ