КУМАНОВСКАТА ПРЕТСТАВА „СОЅВЕЗДИЈА“ НА ВИТОШЕВИЌ НА 8 НОЕМВРИ ГОСТУВА ВО СКОПСКИ ДРАМСКИ ТЕАТАР