Кумјана Новакова

Таг
2Вести

СРЕБРЕНИЦА СТАНУВА СТВАРНОСТ НА ДЕНЕШНИЦАТА, ВЕЛИ КУМЈАНА НОВАКОВА ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ВОЗНЕМИРЕНА ЗЕМЈА“ ВО САРАЕВО

УМЕТНОСТ РОДЕНА ОД СОЛИДАРНОСТ – МСУ ГИ ИЗЛОЖИ ДЕЛАТА ПОДАРЕНИ ОД АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИЦИ ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ