ТРОЈЦА ДЕБИТАНТИ ПОВИКАНИ ВО АНГЛИСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА МЕЧОТ СО МАКЕДОНИЈА, БЕЛИНГАМ НЕИЗВЕСЕН