БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ ЗА ПЕТ ГОДИНИ ГО ПРОПЕШАЧИ ЦЕЛОТО БРИТАНСКО КРАЈБРЕЖЈЕ, ПОМИНУВАЈЌИ 10.600 КИЛОМЕТРИ