Ладислав Цветковски

Таг
2Вести

СИТЕ БРОЕВИ НА „КИНОПИС“ ОД 1989 ДО ДЕНЕС ДОСТАПНИ НА САЈТОТ НА КИНОТЕКАТА

ЛАДИСЛАВ ЦВЕТКОВСКИ СО ИЗЛОЖБАТА НА ПЛАКАТИ „ЦРНИЛА“ ВО МАЛА СТАНИЦА