Ламбе Алабаковски

Таг
2Вести

12 ГОДИНИ ЧЕКАВ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ „ДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ“, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ ЗА ПРЕРАБОТКАТА НА НАРОДНАТА ПЕСНА

КИРО ГЛИГОРОВ ГЛАСАШЕ ЗА МЕНЕ НА „МАКФЕСТ“ КОГА ИМАВ 17 ГОДИНИ, И ТОА МИ Е НАЈГОЛЕМА ЧЕСТ, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ