ламборгини урус

Таг
2Вести

„БЕНТЛИ“ СЕ ПОФАЛИ ДЕКА ПОВТОРНО ИМА НАЈБРЗ ТЕРЕНЕЦ НА СВЕТОТ

„ЛАМБОРГИНИ“ ПРВПАТ ПРОДАДЕ НАД 5.000 ВОЗИЛА ВО ЕДНА ГОДИНА, ИАКО ИМА САМО ТРИ МОДЕЛИ