БЕБЕТО ЈАМАЛ ВО РАЦЕТЕ НА МЕСИ – ЗАБОРАВЕНИ ФОТОГРАФИИ СЕ ПОЈАВИЈА ВО ЈАВНОСТ ПО 17 ГОДИНИ