Лапонија

Таг
5Вести

АРКТИЧКИ ГРАД СЕ КАНДИДИРА ЗА ДОМАЌИН НА ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО 2032 ЗА ДА УКАЖЕ НА КЛИМАТСКАТА КРИЗА

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА СЕ ОТВОРИ ПО 31. ПАТ, ВО СОБИТЕ СЕ СПИЕ НА -5 СТЕПЕНИ

ВО ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ВО ФИНСКА СЕ СПИЕ НА -5 СТЕПЕНИ

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ЛАПОНИЈА СЕ ОТВОРИ СО НОВИ ДИЗАЈНИ ПО 29. ПАТ, ВО АПРИЛ ЌЕ СЕ ИСТОПИ