латино танц

Таг
2Вести

ЕВРОПА И ОРИЕНТОТ СЕ СПОИЈА ВО КОРЕОГРАФИИТЕ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ЛАТИНО ТАНЦИ ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВО СКОПЈЕ ЗАПОЧНА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ЛАТИНО ТАНЦИ, ЌЕ ТРАЕ ДО 10 НОЕМВРИ