ДНЕВНИКОТ НА АНА ФРАНК НЕДЕЛАВА ЌЕ СЕ ЧИТА ПРЕД СИТЕ НАТПРЕВАРИ ВО ИТАЛИЈА, ПОРАДИ АНТИСЕМИТСКИОТ ИСПАД НА ЛАЦИО