Ле Фи Фи

Таг
2Вести

ЧЕСТ МИ Е ШТО СИМФОНИСКИОТ ОРКЕСТАР НА ВИЕТНАМ ИЗВЕДЕ МОЕ ДЕЛО, А ДИРИГИРАШЕ МАЕСТРО ЛЕ ФИ ФИ, ВЕЛИ ДИРАН ТАВИТЈАН

ОД МОЦАРТ ДО ТРАДИЦИОНАЛНА МУЗИКА – БОГАТ КОНЦЕРТ НА ОРКЕСТРИТЕ НА „ЛУЈ“ СО МАЕСТРО ЛЕ ФИ ФИ