ТЕМАТСКИ ПАРК ВО ТАЈЛАНД СОЗДАВА НЕВЕРОЈАТНИ „ЛЕДЕНИ“ СКУЛПТУРИ ОД БЕЛ ПЕСОК (ФОТОГАЛЕРИЈА)