легачење

Таг
2Вести

ВО ЦРНА ГОРА ВЕЌЕ 20 ДЕНА СЕ ОДРЖУВА НАТПРЕВАР ВО ЛЕГАЧЕЊЕ, НАЈУПОРНИОТ ЌЕ ОСВОИ 1.000 ЕВРА