легенда

Таг
2Вести

ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ СЛАВИ 60 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО АПРИЛ

СИГУРНО ЌЕ ИМА СОЛЗИ – КАЈЛИ МИНОГ СЕ ВРАЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ 14 ГОДИНИ ОТКАКО ГО ОТКАЖА НАСТАПОТ ПОРАДИ РАК