ЛАМБЕ КЛЕКНА НА КОЛЕНА ПЕЕЈЌИ ЈА „БИСЕР БАЛКАНСКИ“, НАДЕ ТАЛЕВСКА СОВРШЕНА ВО „АЈ ЗАСВИРЕТЕ МИ ЧАЛГИИ“ НА КОНЦЕРТОТ „ЛЕГЕНДИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО“ ВО СКОПЈЕ