лек

Таг
3Вести

СТАР, ЕВТИН И ШИРОКО ДОСТАПЕН СТЕРОИД СЕ ПОКАЖА КАКО ПРВ ЕФИКАСЕН ЛЕК ПРОТИВ КОВИД-19

МИЛИОН БЕЛГИЈЦИ СЕ ОДЗВАЛЕ НА ПОВИК ЗА СПАС НА БЕБЕ И ЗА ДВА ДЕНА ГИ СОБРАЛЕ ПАРИТЕ