Лексус

Таг
2Вести

„ЛЕКСУС“ ГО СОЗДАДЕ ПРВИОТ ТЕТОВИРАН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

„ЛЕКСУС“ ГО ПОКАЖА СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ НА ИДНИНАТА