Леонардо да Винчи

Таг
4Вести

ИЗЛОЖБАТА НА ЛЕОНАРДО НАЈПОСЕТЕНА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛУВР

ИЗНЕСУВАЊЕТО НА „МОНА ЛИЗА“ ОД „ЛУВР“ БИ ЧИНЕЛО 35 МИЛИОНИ ФУНТИ

„МОНА ЛИЗА“ ЗА ПРВПАТ ЌЕ ОДИ НА ТУРНЕЈА НИЗ ФРАНЦИЈА

НАЈСКАПАТА СЛИКА НА СИТЕ ВРЕМИЊА ЈА КУПИЛ САУДИСКИОТ ПРИНЦ