летало

Таг
2Вести

ЗАВРШИ МИСИЈАТА НА ПРВИОТ ХЕЛИКОПТЕР НА МАРС ОТКАКО БИЛ ОШТЕТЕН, ЗА ДВЕ ГОДИНИ ИМАШЕ 72 ЛЕТА

НАСА ДЕНЕСКА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО ИЗВЕДЕ ИСТОРИСКИОТ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР НА МАРС