ЛЕТНАТА ШКОЛА ЗА КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАВРАЦИЈА ВО СТОБИ ЕДУЦИРА ДВЕСЕТИНА УЧЕСНИЦИ ОД ШЕСТ ДРЖАВИ