КРАТКИОТ ФИЛМ „ПРОШЕТКА“ НА ЕЛЕОНОРА ВЕНИНОВА ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ЛЕУВЕН