ЗА ДА НЕ ПРОПАДНЕ, ФИНСКИ СКИЈАЧКИ ЦЕНТАР ЌЕ ГО ЗАЧУВА СНЕГОТ ЗА СЛЕДНАТА СЕЗОНА