Лијам Галагер

Таг
2Вести

ЛИЈАМ ГАЛАГЕР ОД „ОЕЈЗИС“ И ЏОН СКВАЈР ОД „СТОУН РОУЗИС“ ОБЈАВИЈА ДЕКА СНИМИЛЕ АЛБУМ КАКО ДУО

ПЕЈАЧОТ НА „ОЕЈЗИС“ ЛИЈАМ ГАЛАГЕР ПРВПАТ СЕ СРЕТНА СО 21-ГОДИШНАТА ЌЕРКА