СО ТРИДИМЕНЗИОНАЛЕН АВТОАКТ ВО КВАДАР, САРА ПЕТРОВ Е ПРВИОТ ДИПЛОМЕЦ НА ЛИКОВНАТА АКАДЕМИЈА ВО ШТИП