Лила Стојановска

Таг
3Вести

МИ СЕ ВРАТИЈА ЕМОЦИИТЕ И ТРЕМАТА ОД ЛАНИ СО КРАТКАТА КОСА ОД ХЕМОТЕРАПИЈАТА, КАЖА ЛИЛА СТОЈАНОВСКА ПО МОДНАТА РЕВИЈА ЗА ВЕНЧАВКИ

СВРШУВАЧКА НА РЕВИЈАТА НА ВЕНЧАЛНИ ФУСТАНИ ВО СКОПЈЕ НА КОЈА УЧЕСТВУВАА ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ

СОМНЕЖ МЕ МАЧИ ПРЕД СЕКОЈ ПРЕГЛЕД ПО ОПЕРАЦИЈАТА ОД РАК НА ДОЈКА, НО НЕ ГУБАМ НАДЕЖ, ВЕЛИ ВОДИТЕЛКАТА ЛИЛА СТОЈАНОВСКА