литература

Таг
3Вести

52 БАЈКИ СОБРАНИ ВО НОВА КНИГА НА „ЛИТЕРАТУРА“, ПРОМОЦИЈАТА Е НА 11 АПРИЛ

СЕ ОТВОРА 11. ИЗДАНИЕ НА ЛИТЕРАТУРНИОТ ФЕСТИВАЛ ПРО-ЗА БАЛКАН, МЕЃУ ГОСТИТЕ И СРПСКИОТ РЕЖИСЕР СЛОБОДАН ШИЈАН