литературен фестивал

Таг
2Вести

ХУМОРОТ НЕ СЕ УЧИ ДА СЕ ПИШУВА, ВЕЛИ БУГАРСКИОТ ПИСАТЕЛ ПОПОВ, ЛАУРЕАТ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“

ДЕНЕС ПОЧНУВА ЛИТЕРАТУРНИОТ ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“