Лизбет Саландер

Таг
2Вести

КРАЈОТ НА „ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ МЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ, ВЕЛИ КЛЕР ФОЈ ЗА УЛОГАТА НА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР

КЛЕР ФОЈ Е НЕПРЕПОЗНАТЛИВА КАКО НОВАТА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР