лизгалиште

Таг
2Вести

ЊУЈОРК ДОБИ ЛИЗГАЛИШТЕ НА ВИСОЧИНА ОД 345 МЕТРИ

В СРЕДА СЕ ОТВОРА ЛИЗГАЛИШТЕТО ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“