локалитет

Таг
2Вести

ВО ЈОРДАН ОТКРИЕН РИТУАЛЕН ЛОКАЛИТЕТ ШТО ДАТИРА ОД 7000 ГОДИНА ПРЕД НАШАТА ЕРА

ОСТАТОЦИТЕ ОД „ДРЕВЕН ЊУЈОРК“ СТАРИ 5.000 ГОДИНИ ПРОНАЈДЕНИ ВО ИЗРАЕЛ