НЕФОРМАЛНА ПРЕКУ ДЕН, ГЛАМУРОЗНА НАВЕЧЕР – ЛОНДОН ЌЕ ДОБИЕ НОВА КОНЦЕРТНА САЛА ЗА 326 МИЛИОНИ ЕВРА