ШВАЈЦАРСКО РАП ДУО СНИМИ СПОТ ВО ВЕЛЕШКАТА КОСТУРНИЦА, ЗА ТРИ ДЕНА ПРЕГЛЕДАНО 4,7 МИЛИОНИ ПАТИ НА ЈУТЈУБ