ПО 30 ГОДИНИ, РЕЖИСЕРКА ОД НОВ ЗЕЛАНД СНИМИ ФИЛМ ИНСПИРИРАНА ОД КЛАСИКОТ „ПРЕД ДОЖДОТ“ НА МАНЧЕВСКИ