НОВАТА САЛА НА ЛОС АНЏЕЛЕС КЛИПЕРС ЌЕ ЛИЧИ НА МРЕЖИЧКА НИЗ КОЈА ПОМИНАЛА КОШАРКАРСКА ТОПКА