лозје

Таг
3Вести

ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ ПРИДОНЕСЕ ШВЕДСКА ДА СТАНЕ НЕОЧЕКУВАНА ВИНСКА ДЕСТИНАЦИЈА

ИТАЛИЈАНЕЦ ПРАВИ ВИНО ОД 5.000 ЕВРА ОД „НАЈМАЛОТО ЛОЗЈЕ НА СВЕТОТ“