ЛУБЕНИЦАТА Е ЕДНО ОД НАЈЗДРАВИТЕ ОВОШЈА, СОДРЖИ 90 ПРОЦЕНТИ ВОДА И МНОГУ МАЛКУ ШЕЌЕР