„Љубов и револуција“

Таг
2Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА Е НАЈГОЛЕМИОТ БЕНД ВО ГРАДОТ – ОДЛИЧНА ПАНК-РОК ЗАБАВА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

„ЉУБОВ И РЕВОЛУЦИЈА“ – ВЕЧЕРВА КОНЦЕРТ ВО ГРАДСКИ ПАРК НА ФИЛХАРМОНИЈАТА, ХОР И БЕНД