Луфтанза

Таг
2Вести

РОК БЕНДОТ „ЛУФТАНЗА“ ЌЕ НАСТАПИ НА ЕГЗИТ

„ЛУФТАНЗА“ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ АЛБУМ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 30 МАРТ