БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ ЌЕ СВИРИ СО ТРОМБОНИСТОТ ЛУИС БОНИЉА НА СВОЈОТ НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ