ПОЛНА САЛА И ДВА БИСА – БЛЕСКАВ СТАРТ НА СЕЗОНАТА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО ФРАНЦУСКИОТ ПИЈАНИСТ ДЕБАРГ